Neuroszifilisz és antibiotikumos kura

Tisztelt Dr! Megszeretném kérdezni hogy 2011 ben másodlagos szifiliszem volt ki kezeltek, de kozbe kiderult hogy lymkorral is megfertozodtem rengeteg antibiotikumos kurat kaptam Dr eszto Klárátol, vidzont felmerült a Neuroszifilisz gyanuja is Neurulogiai klinikan gerinccsapolast fognak végeznu hogy meggyozodjunk hogy tenyleg abban szenvedek e vagy nem, mert lábfájdalmaim fej fájdalmaim fül zugás eros fárasekonysagaim vannak, mivel most fejeztem be az antibiotikumos kurat tinidazollal, a liqor vizsgalat pedig 19. lesz 100% megbizható a vizsgalat? Nem lesz fals negativ az antibiotikum vegett Üdvözlettel

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza neurosziflisz témában

Kedves Kérdező!

Megnyugtató, hogy a Neurológiai Klinikán vizsgálják.Javasolom, a biztos diagnózist várja meg. Liquor vizsgálat mellett szükséges lenne koponya MRI vizsgálat is.Remélem, hamarosan kiderül, valóban neuroszifilisz, vagy egyéb betegség okozza a leírt panaszait.

Ha sem a vérből, mind sem a liquorból nem lehet a kórokozó jelenlétére következtetni, akkor ez azt jelenti, Ön meggyógyult.

Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. január 10., 20:09; Megválaszolva: 2016. január 11., 12:57
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mri lelet (Dva gyanú )
MR vizsgálat eredménye
Látás problémák
Csecsemő septum pellucidum hiánya
SM beteg lennék?
Üdv, Szorongásos tüneteim vannak több mint 10 éve. Pánikrohamok, amiket leküzdöttem, de az általános szorongas visszater. Sajnos hipochonder is...