Az orrtörléstől fájdalom nyilallik a fejembe

Tisztelt Szakértő! Pár hete az orrom törlésekor fájdalom nyíllal /nem erős/ a fejembe bal oldalon a halántékom fölötti hajas fejbőrbe.De ha hozzáérek a homlokomhoz bal olalon pl.bekenem az arcom szintén ugyanoda.Nincs más tünetem.Néha a bal felső fogsorom is mintha fájna. Mit lehet ezzel tenni? Nem okoz gondot csak zavar.Először huzatra gyanakodtam.Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza bizonytalan arc fájdalom témában

Kedves Kérdező! Jó lett volna, ha leírja, milyen huzathatással kell számolni.Nyári melegben a klíma szokott gondot okozni. Az arc beidegzése a huzatra, lehülésre igen érzékeny, mind az érzőideg, (nervus trigeminus) , mind a mozgató ideg, (nervus faciális ) izgalmi tüneteket mutathat. Előbbi fájdalmat okoz az arc, pl. a fogsor területén, az orrban, utóbbi súlyos esetben a mimikai izomzat bénulását okozhatja.Ez az úgynevezett arcidegzsábához, (trigeminus neuralgia) , illetve arcidegbénuláshoz (faciális paresis) is vezethet súlyosabb esetben.Éppen ezért óvatosan a klímával, a kánikulában is meg lehet fázni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. július 13., 13:31; Megválaszolva: 2015. július 13., 18:22
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agydaganat ? Van egyértelmű tünet ?
Főoldal / Orvos válaszol / Fájdalom Agydaganat? Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint egy hónapja küzdök néhány aggasztó tünetettel. Kb 5 hét...
Milyen betegségre utalhat a tünetek?
1 éves kisfiú agykamra tágulat
Üdvözlöm! Kifiam 1 éves le van maradva a mozgás fejlődésben nagyon ezt a diagnózist kaptunk a koponya mr után.Szeretném tudni ez a diagnózis...
Koponya MR+angió vizsgálat eredmény
Tisztelt Doktornő! Több, mint 1 éve tartó enyhe fülzúgás és bizonyos helyzetekben észlelt enyhe egyensúly zavar miatt kértem koponya MR...
Fülzúgás, füldugulás
Tisztelt Doktor úr, 3 hónapja füldugulást érzek a bal fülemben, és cseng a fejem, nagyon zavaró (ha kinyitom a számat "cuppanást" érzek a...