Komoly vagy semmiség?

Tisztelt Doktornő, Doktorúr! Azt szeretném megtudni hogy kell-e tartanom attól hogy nagyjából 1hete zsibbad a jobb lábamon a nagylábujjam külső fele.? Munkánból adódóan sokat gyalogolok, de kényelmes cipőben. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza zsibbadás témában

Kedves Kérdező!

A nagylábujj zsibbadása feltehetően a fokozott igénybevételre adott jelzés az ujjat ellátó kisebb perifériás ideg részéről, a háttérben elsősorban helyi okok jönnek szóba.

Ebben az esetben komolyabb idegrendszeri betegségtől nem kell tartania.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. február 26., 20:07; Megválaszolva: 2015. március 01., 08:02
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Nyaki fajdalom
MRI es arc es covid
Tisztelt Doktor Úr! A novemberi Covid fertőzésem óta fáj az arcom, fülem, stb., de minden leletem jó. Egy hete nagyon szédülök és a hangok is...
Agykoponya MR natív vizsgálat
Epilepszia?
Mi lesz, ha lejár az egy év?