Lábszibbadás

Tisztelt Doktornő! Körülbelül másfél hete zsibbad a jobb combom elülsö fele, és a derék oldalam.Voltam a házi orvosomnál ö Aflamin 100mg gyógyszert irt fel. Azt mondta ha nem javul elküld neurológiai rendelésre.Hát sajnos nincs javulás mintha az ágyékom is zsibbadna. Annyit kell még tudni rólam hogy 2-hónapja, sok év kihagyás után újra járok konditerembe súlyzozni és 36-éves vagyok.Ön szerint mitöl lehet ez? Talán megeröltetés? Elöre is köszönöm! G.Tamás

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza derék , comb,ágyék zsibbadása témában

Kedves Kérdező!

Panasza mindenképpen összefüggésbe lehet a sok év kihagyás után újrakezdett és talán kellő kondícióval nem megalapozott súlyzózásnak. Mindenekelőtt az edzőjével konzultáljon, kell e változtatni a terhelésén, vagy a technikáján.

Orvosi szempontból szóba jöhet az egyik ágyéki csigolya közt kilépő idegtörzs meghúzódása, vagy izomeredetű feszülés. A gyógyszere zsibbadás kezelésére nem alkalmas.Helyette pihenjen, lazítson, ha nem múlik, vagy vizelési panaszok jelentkeznének, akkor azonnal lássa neurológus.

Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. február 20., 20:59; Megválaszolva: 2015. február 22., 08:30
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Koponya MR és MRA vizsgálat...
Ez lehetséges nyelvsorvadás?
Jelezhetnek ezek valami komolyabb...
Lovas baleset után visszamaradt...