ciprofloxacin

Kedves doktornő! Hasnyálmirigy gyulladásának kezelésére ciprofloxacint irt a gastroenterologusom. Tizen éves koromig epilepsziában szenvedtem. Sodantont és everidenttet szedtem hosszú évekig, majd tünetmentes lettem. Normális emberként élek azóta, tabletták nélkül, hála a jó Istennek és a dokinak, akihez odavezetett, mert évekig félrekezeltek. A kérdésem, szedhetem ezt az antibiotikumot, ami epilepsziásoknak nem javallott. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza antibiotikum témában

tisztelt Érdeklődő!

Nem tudom, honnan származik az az értesülés, hogy a ciprofloxacin epilepsziásoknak nem javallott. Talán félreértelmezett valamit, amit a használati utasításban leírtak. Semmilyen antibiotikum szedését nem tiltjuk a gondozattjainknak, és az adagjukon sem kell változtatni. A gyógyszer szedése önmagában nem vált ki rohamot.

Kérdés: 2015. január 09., 17:49; Megválaszolva: 2015. január 11., 20:54
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás