Állapot rosszabodás

Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy 2013-ban 4. császármetszésem volt és a műtét után tolószékbe kerültem (Spinális érzéstelenítés) ugyan a tolószékből felálltam azóta de a ball oldalam, és a lábam zsibbad, tűszúrásra érzéketlen, inkontinencia zavarom is van, és fáj a gerincem. Ez lehet e a spinális érzéstelenítés következménye? Ez mennyire volt kockázati tényező? Válaszát köszönöm Annamária

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza Spinális érzéstelenítés, Little-kór témában

Kedves Kérdező!

Betegségei közt írja, hogy Little kórban szenved.Feltételezem, hogy a terhesség és szülés előtt is voltak gerinc, illetve alsó végtagi panaszai, de ennek mértékét, tüneteit levelében nem írta meg. A spinális érzéstelenítés következtében kialakuló szövődmények esélye minimális.

Az Ön esetében arról lehet szó, hogy a Little kór miatt mind a terhesség, mind a műtét az átlagosnál jobban megviselte. A betegen felvállalt terhesség, és szülés után az anya alapbetegsége, egészségi állapota romolhat. Elsősorban ez a kockázati tényező.

Remélem, hogy idén már állapota javulni fog, és egészséges kisbabájának maradék nélkül örülni fog. Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. január 08., 12:24; Megválaszolva: 2015. január 09., 06:39
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás