• szem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor, Doktornő! A következő kérdéssel fordulok Önhöz. A kisfiam 3 éves lesz februárban, egészen kicsi kora óta, ha erősen megszívta a cumisüveget a jobb szemhéja megemelkedik vagy ha erősen rág.Beszéd közben nem. A doktornőnk azt mondta gyenge a szemhéj izma. Más tünete nincsen, teljesen átlagos kisfiú. Beszédes, vidám kisfiú. Köszönöm válaszát Mariann

        Dr. Kerekes Éva válasza a szemhéj témában

        Tisztelt Szülő! Látatlanban nem lehet véleményt mondani. A panasz mögött egyébként nem valószínű hogy betegség áll. Mindenkinek asszimetrikus az arca, reméljük, csak ez áll mögötte.


        Kérdés: 2014. december 22., 21:54; Megválaszolva: 2014. december 23., 22:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor! Problémám, hogy másfél hónapja vissza-visszatérően szédülök, volt, hogy a fekvésen kívül semmi sem volt stabil több napig. Kaptam fülcseppet, antibiotikum kezelést, Betagent, és antihisztamint (gyulladt volt a jobb fülem, és...
        Kedves Doktornő! A kisfiamnál a születését követően oldalkamra tágulatot állapítottak meg, mely miatt rendszeresen járunk kontrollra. Szeretnem a véleményét kérni, hogy a megadott adatok alapján mi állapítható meg, mert az ultrahangot...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.