Szédülés és fénytörési hiba

Üdvözlöm! Plázában szemvizsgálaton azt mondták, hogy fénytörési hibám van így születtem, ettől szédülhetek.kórházi vizsgálaton azt mondták minden jó. Most melyiknek higyjek ön szerint? Valamint fül orr gégészeten egy éve azt mondták, szédülésem nem otogen.ez leht, hogy akkor épp nem látszott és van ez a bbpv vagy mi? tanácstalan vagyok.köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a szédülés témában

Tisztelt Kérdező! Ha a szédülés hátterében nem találtak fül-orr-gégészeti okot akkor neurológiai vizsgálat javasolható, ezen kívül még számos más vizsgálat is, pl. nyaki gerinc rtg. Keresse fel háziorvosát, aki a szédülés kivizsgálását tudja intézni. Nem tudom, hogy a "Plázában" szemész szakorvos vizsgálta-e Önt, a kórházban gondolom, hogy igen.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. május 17., 17:41; Megválaszolva: 2014. május 17., 22:44
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése