Kezelés hatékonysága?

Tisztelt Szakértő! "21 éves lány vagyok Fshd betegséget álapitottak meg nálam 14 évesen. A kérdésem az lenne hogy 1 össejt kezelésel mennyi vagy egyéltalán van-e valamennyi esélyem a javulásra. A választ elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza izomdisztrófia témában

Tisztelt Érdeklődő!

Az izomdisztrófiák esetében az össejt beültetés nem bizonyult hatékony módszernek.Semmiképpen nem javasolom a külföldi össejt-kezelést, mert nem megbízható!

Kérdés: 2013. november 08., 11:29; Megválaszolva: 2013. november 12., 21:37
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
jogosítvány
Tisztelt szakértő! 6 éve állapitották meg hogy izom disztrofiám van. lépcsözni nehezebben tudok már a járás még elég jól megy, a kérdésem hogy...
Gerincsérv és vizelési furcsaságok
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...