• izomsorvadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Férjem karizmai kezdenek "sorvadni".Emiatt el van keseredve.Uszik, biciglizik és naponta tornászik. Az uszás és kerékpározás heti 1x. Mit javasol Tisztelt Doktor/úr/Nő/.Tisztelette: Margit

        Dr. Kerekes Éva válasza a izomsorvadás témában

        Tisztelt Érdeklődő! 67 évesen az izmok tömegének a csökkentése élettani természetes jelenség, amit tornával jól karban lehet tartani. De természetes állhat betegség is mögötte, ezért neurológiai kivizsgálása mindenképpen indokolt!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Itt kérdezhet

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2013. szeptember 30., 20:14; Megválaszolva: 2013. október 01., 19:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: