bal kar fájdalom, zsibbadás

Üdvözletem. Az lenne a kérdésem hogy mitől lehet az, hogy egyre gyakrabban fáj a bal kezem hol csak az alkarom felső része hol a felkarom is, éjszaka többször kelek fel hogy el is zsibbad. Teljes kardiológia szakvizsgálat történt negatív lett nyaki gerinc röntgen is negatív lett.egyre jobban zavar és iylenkor elég furcsán is érzem magam rossz a közérzetem emiatt és mint ha ürességet éreznék vagy valami hasonló.

Dr. Kalóczkai Andrea válasza zsibbadás témában

Kedves Kérdező!

Ennyi infomációból nem tudom megmondani, hogy mi baja lehet. Ha nem múlnak a panaszai forduljon neurológus szakorvoshoz. Az hogy a nyaki röntgen nem mutat eltérést, még nem jelenti azt, hogy esetleg a nyaki porckorongokkal nincs baj. A többi tünet azt hiszem csak rárakódott, és feltételezem a lelki hátterét, pl azt, hogy nagyon megijedt, hogy a karzsibbadás mögött komoly betegsége van, és igy rosszul érzi magát.

Kérdés: 2013. január 27., 19:04 ;Megválaszolva: 2013. január 29., 20:03
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Faj a jobb karom?
Jo estet kivanok doktorur! Lenne egy kerdesem onhoz nagyon faj a jobb karom a vallamtol es zsibbadt erosen. Az este eldagadt az egesz karom ez mar igy megy...
Ez lehet az SM-től?
Tisztelt Doktornő! Egy hónapja diagnosztizáltak nálam SM-et. Egy hete arra keltem, hogy homályosan látok, szemnyomáést érzek. Másnapra...
Epilepsziás görcsroham volt vagy...
Pszchiés betegség?
Radialis laesio