"Söntműtét" után

Június végén műtöttek meg, melynek során söntöt helyeztek be, állítólag azért, h az agyamból a vizet levezesse a húgyhólyagomba. Az lenne a kérdésem, hogy emiatt soha többé nem hajolhatok és nem is emelhetek? Különben jól érzem magam, néha fájdogál a fejem, de gondolom a vérnyomásom miatt. A műtét helye is zavaró egyszer-egyszer, de gondolom ez normális.

Dr. Kerekes Éva válasza shuntműtét témában

tisztelt Érdeklődő!

Hajolgatni természetesen lehet. Komolyabb súlyt emelni nem javasolt.

Panaszmentességet kívánok!

Kérdés: 2012. november 23., 08:11 ;Megválaszolva: 2012. november 26., 20:32
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Epilepsziás görcsroham volt vagy...
Pszchiés betegség?
Radialis laesio
Külső liquortér tágulat
EEG Lelet értkékelése