Mitől, és mi a gyógyír?

Tisztelt Doktornő! Szeretném megtudni mi a véleménye, segítség van-e? Ha a könyökünket beütjük, sikerül megtapasztani az "áramütés"-szerű rém kellemetlen érzést! A fiamnál, nem kell beütnie sem, mert a finoman hozzáérés is úgyanolyat vált ki, és a kisujja szinte állandóan el van zsibbadva (mint a könyékbeütésnél van) Mi lehet a gond, mitől van? , és hogyan lehetne orvosolni, mert nagyon kellemetlen, és a napi kézhasználatnál is roppantul visszatartó a zsibbadt kisújj! Kérem szépen szíves segítő tanácsadását (miután, mint férfit, 8 lóval sem lehez orvoshoz cipelni! ) Hátha van valami hatékony segítő észrevétele, tanácsa! Tisztelettel várom válaszát! Ha esetleg lehet, még valami: 5 éves a csukló vérnyomásmérőm, lehet, hogy már nem jó? Olyanokat mér, ami szerintem lehetetlen! 193/101/35 van ilyen? Mert nekem ilyet is mért! Minden jót, üdvölettel: MLné

Dr. Kerekes Éva válasza könyökfájdalom témában

Tisztelt Érdeklődő!

Nincs nagyobb baj, az idegszál becsípődése okozza, ami a kéz valamelyik szakaszán alakult ki. a probléma nem vszélyes, bár nagyon kellemetlen. Ha a fia már nem bírja, kézsebészhez vagy neurológushoz kell elmenni beutalóval. Addig is B1 vitamin szedése javasolt, meg fizikoterápia, de az Ön fia valószínűleg nem fogja betartani ismeretlen orvos tanácsát, és ebben abszolút igaza van!

A csuklós vérnyomásmérő nem megbízható, akár új, akár régi. A orvosi vérnyomásmérőket évente kötelező hitelesíteni, enélkül törvény szerint nem szabad használni. Vigye el a háziorvosához, és mérjék meg mindekettővel a vérnyomást ugyan azon a kezén.

Kérdés: 2012. november 13., 10:14; Megválaszolva: 2012. november 15., 18:37
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mik Fej fájdalom lehetséges...
Mr lelet véleményezése
Mri lelet (Dva gyanú )
MR vizsgálat eredménye
Látás problémák