• Stroke, agyi infarktus

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTEL DR.NŐ/ÚR! 2012.JANUÁRJÁBAN VOLT EGY AGYI INFARKTUSOM 3HÉTIG VOLTAM KÓRHÁZBAN! ROVUVASTAINT, NOOTROPILT, TRENTALT, ASPIRIN PORTECTET, ASENTRÁT, FRONTINT, BETALOCOT KELLEN SZEDNEM! MIVEL NEM VAGYOK NAGY GYÓGYSZER SZEDŐ EZÉRT MÁR CSAK AZ ASPIRINT ÉS A NOOTROPILT SZEDEM! AZ EGYIK KÉRDÉSEM AZ LENNE, HOGY EZZEL ÁRTHATOK E? MEDDIG KELLENE KONTROLRA JÁRNOM? FEBRUÁR 9.ÉN VETTEK TŐLEM 12Ü, VÉRT ABBÓL 4Ü FÖL KELLET VINNEM A HEMATÓTÓGUSNAK AMIT PESTRE VITT AKKOR AZT MONDTA A DR, NŐ, HOGY ADJAM MEG A SZÁMOM ÉS VÁRHATÓAN 2-3 HÓNAP MÚLVA LESZ EREDMÉNY ÉS AZÓTA IS VÁROM, GOGY HÍVJON A DR.NŐ ÉS LASSAN MÁR NOVEMBER VAN LEHETSÉGES, HOGY MÉG MINDIG NINCS EREDMÉNY ÉS AZÉRT NEM HÍVOTT A DR.NŐ? MENNYI AZ ESÉLYEM EGY ÚJABB STROKE KIALAKULÁSÁRA? NORMÁLIS HA HIDEG FRONTRA ÉRZÉKENY VAGYOK? ELNÉZÉST, HA LEROHANTAM A KÉRDÉSEIMMEL! VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

        WEBBeteg szakértő válasza a storke témában

        Kedves Kérdező! A véreredménynek utána kellene kérdeznie. Valóban fontos lenne tudni ennek a vizsgálatnak az eredményét, tekintettel arra, hogy ilyen fiatalon stroke-t kapni nem gyakori. A háttérben állhat valamilyen ritka véralvadékonysági zavar, ami miatt a stroke újra előfordulhat. Lehet, hogy speciális gyógyszert kellene rá szednie. Ezeket tisztázni kellene. Az eredmény már biztosan készen van, hacsak nem kallódott el. Feltétlenül keresse az orvosát, inkább többször feleslegesen, mint túl későn. A frontok a legtöbb embert megviselik, és többféle betegség rosszabb tüneteket mutat, pl hidegfront esetén. Kontrollra még évekig jó lenne járnia. A hétköznapi vérleletek alapján és a szivműködés alapján lehet csak megmondani, hogy kell-e több gyógyszert szednie vagy sem.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2012. október 29., 09:35; Megválaszolva: 2012. október 29., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: