Veszélyes szédülés

Tisztelt doktor Úr/Asszony! Az alábbi problémám van. Tegnap autóval tartottam hazafelé, egyáltalán nem nagy sebességgel, amikor egy útszakaszon azt hittem megcsúszott az autóm, erre ellenkormányzásba kezdtem. Rájöttem, hogy nem az autóm csúszott meg, hanem én kezdtem el intenzíven szédülni. Nem is tudom hogyan álltam meg, de végül sikerült az út szélére húzódnom. Olyan erősen szédültem, hogy minden jobbra forgott előttem, meglehetősen gyorsan, kb 3-5 percen keresztül. Kivert a hideg veríték, lábaimban gyengeséget éreztem. Fájdalmat viszont nem éreztem sehol. Amikor lehajtottam a fejem a szédülés nagyban mérséklődött, de amikor felnéztem újra jött az erős szédülés. A szédülés elmúltával lassan, óvatosan sikerült hazavezetnem, otthon este háromszor hánytam. Mára a hányás megszűnt, kicsit a közérzetem még gyenge. Gyógyszert nem szedek, alkoholt és kábítószert nem fogyasztok és nem is fogyasztottam. A vérnyomásomat 3-4 hónapja mérték, akkor 145/80 értékű volt. Ilyen szédülés ezen kívül egy alkalommal volt nálam, kb másfél éve, de akkor otthon, az ágyamban fekve. Kérem adjon tanácsot, hogy merre induljak, mi okozhatja a problémámat. Tisztelettel: Kis Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza szédülés témában

Tisztelt Érdeklődő!

Panaszait vagy neurológiai szakrendelésen háziorvosi beutalóval, vagy Fül-Orr-Gégészeti szakrendelésen beutaló nélkül lehet kivizsgáltatni. Az ilyen jellegű panaszokat vagy virus, vagy nyaki gerinc rendellenesség, vagy belső fül rendellenesség okozza. Ezek jóindulatú betegségek.

Gyógyulást kívánok!

Kérdés: 2012. október 24., 11:57; Megválaszolva: 2012. október 25., 18:23
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mri lelet kiértékelése
Látásvesztés, ájulás határáig.
Szputnyik vakcina
Mitől lehet?