idegbecsipodes?

Korulbelul ket eve csikban faj a bal labam (nem eros fajdalom) . Illetve a medence csontomnal ketoldalt is erzek nemi gyengeseget.De mindent tudok csinalni. Idonkent a hatam nagyon szokott fajni. Az orvosom elkuldott MR-re de nem talaltak semmit. A keresztcsontomnal erzem a fajdalmat..ami kisugarzik a labamba a baloldalamon fenekem lesovanyodott, kisebb mint a masik. Azt szeretnem kerdezni, mi lehet a bajom? Az Mr kimutatja az izomsorvadast? Illetve mit tehetek h meg gyogyuljak?

Dr. Kerekes Éva válasza derékfájdalom témában

tisztelt Érdeklődő!

Nem jelölte meg, hogy melyik testrészéről történt az MR. De az izomsorvadást mint olyat nem MR-el látjuk, hanem a két szemünkkel. Az oki kivizsgálásához neurológus szakorvos kell. Ha eddig nem vizsgálta Önt ezen panaszai miatt neurológus, vagy kérjen beutalót, vagy menjen el magánrendelésre.

Az izomsorvadást általában gyógytornával és ingeráram-kezeléssel gyógyítják, B1 vitaminok szedése is segít. De az okot ki kell deríteni!

Kérdés: 2012. október 21., 13:24; Megválaszolva: 2012. október 25., 16:13
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
ülőidegzsába
Tisztelt Doktornő! 10 évvel ezelőtt megállapitottak MR vizsgálattal egy LV-SI közti porckorongsérvet, dislocalja, de nem comprilája a...
Mit tegyek
Csutortokon oriasi fajdalmakkal ertem haza a munkabol. Kihivtam a mentoket es azt mondtak vagy vese krizis vagy gerinc problemaim vannak. Elvegeztek egy CT-t...
Tisztelt Doktor úr mennyire veszélyes...
Tisztelt Doktor úr! Szeretném válaszát minden nap fáj a fejem voltam MRI vizsgálaton amin DVA jobb Celleblarisan csatolom a mellékletet. Nagyon...
Mit jelentek ezek a diagnózisok?
Tisztelt Weborvos! Szeretném megkérdezni mit jelentenek a nagymamám leletein ezek a diganózisok! Agykoponya CT lelet: Leucarosis grad. Elongatio...
Vérvételi eredmény
Üdvözlöm . Érdeklődni szeretnék hogy a vérvételi eredmény a páromnak elméletileg nem jó! A CK eredménye 4000 lett ami a háziorvos szerint magas....