Talán szívideg?

Időközönként, napokig (most is 4napja) a bal karom, hónom alja, bal oldala a mellem felett enyhe zsibbadást érzek.nehéz a karom. mi lehet a baj?

Dr. Kerekes Éva válasza zsibbadás témában

Tisztelt Érdeklődő!

Panaszai neurológiai és kardiológiai kivizsgálást igényelnek. Negativ léleteket kívánok!

Kérdés: 2012. október 17., 10:56; Megválaszolva: 2012. október 19., 23:52
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Sclerosis Multiplex?
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3 hónapja jelentkezett bizonyos időközönként egyoldali (bal) fülcsengés, pontosabban egy nagyon halk folyamatos sípolás...
Visszatérő Kézfej zsibbadás
Zsibbadás és szédülés
Zsibbadás, érzéketlenség
Mi lehet a gyakori izomrángás és...