Szédülés: miként kezelhető?

Tisztelt Dr. Hölgy / Úr! Azért fordulok Önökhöz mert két éve folyamatos szédülésem van. Számos vizsgálaton résztvettem (Ct, MRi, füll orr gége, EEG, labor, röngen, dopler, jártam phisziátriára, phszihológushoz voltam akupunkturán csontkovácsnál és gyógymasszáson stb) Ezen vizsgálatok és kezelések mindegyikének eredményessége sikertelen volt. Legutóbb voltam ismét egy EEG- ahol ezt véleményezték: MKo n. VIII. laesio AEP képe. De erre kontkrét választ nem kaptam, hogy mit tegyek ellene. Ezzel a betegséggel türelmeten vagyok és ideges is erre szedek nyugtatót. Szédülésemről még annyit hogy féloldalas a jobb oldal felé huz és nyomást is érzek. Azért fordulok Önökhöz, hogy tancsot adjanak hogy mikét lehe ezt kezelni! Válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza szédülés témában

Tisztelt Érdeklődő!

Az akusztikus kiváltott válasz lelete annyit jelent, hogy a szédülése mögött álhat valósziínüleg nyaki gerinc rendellenesség talaján kialakult idűlt, teljesen jóindulatú minimális agyi keringési elégtelenség.

Ez egy állapot, amivel együtt kell élnie. Közel egykoruak vagyunk, ebben az életkorban mindenkinek van minimum ennyi problémája (betegségnek nem nevezném) . Véleményem szerint fogadja el, fejezze be a kivizsgálásokra való járkálást és örüljön neki, hogy csak ennyi a betegsége, és éljen tovább aktiv életet! Ez a szédülés nem olyan mértékű, hogy bármiben is komolyan akadályozza: élvezze a családját, munkáját, hobbi tevékenységét, az élet szépségét!

Panaszmentességet kívánok!

Kérdés: 2012. október 13., 17:30; Megválaszolva: 2012. október 16., 11:30
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
A koponya MR vizsgálata
Nolicin mellékhatása
Mri lelet kiértékelése
Látásvesztés, ájulás határáig.