Mi az agyduzzanat/daganat biztos jelei/tünetei?

Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Azt szeretném meg tudni, hogy milyen jele vagy tünetei vannak annak ha valakinek agyduzzanata van?! Azért érdekelne nagyon ez a kérdés, mert bár nekem valószínűleg nincs ilyen problémám, de hajlamos vagyok sajnos be beszélni mindenféle dolgot magamnak az ilyen betegségekkel kapcsolatban. 1-2 éve voltam pszcihológusnál, és Ő meg állapította, hogy pánikbetegségben szenvedek, és azóta még inkább jellemző, hogy minden apró tünetre oda figyelek ami kimutatkozik a szervezetemben. Már hónapok óta sokszor szédülök, újabban pedig nyomás szerű "fájdalmakat" érzek a fejemben de mindig más ponton. Ülő munkát végzek, gép előtt, mozgáskorlátozott vagyok, spina bifida az alap betegségem, és gerincferdülésem is van. Szemüveges vagyok évek óta. Arra is gondoltam, hogy nyaki gerinc problémáim lehetnek, de amíg nem tudok valami biztosnak mondhatót addig nem tudok meg nyugodni. Segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza szédülés témában

tisztelt Érdeklődő!

az agyduzzanatot nem lehet nem észrevenni: a beteg általában eszméletlenné válik. Igen, előtte általában fája feje, de az a fájdalom mindenhol egyforma, feszítő jellegű, egyre erősebb, és a beteg nem az internetet bújja, hanem fekszik.

az ön fejfájása mögött állhat fejlődési rendellenesség, ami gyakran kíséri a spina bifidat. ki kell vizsgálni, de ne aggódjon: a fejfájás mögött nagyon-nagyon ritkán éll valamilyen súlyos betegség.

Panaszmentességet kívánok!

Kérdés: 2012. október 10., 09:36; Megválaszolva: 2012. október 11., 13:22
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
A koponya MR vizsgálata
Nolicin mellékhatása
Mri lelet kiértékelése
Látásvesztés, ájulás határáig.