agyvérzéses vagyok.

Tisztelt Cím! 2010. május 24-én agyvérzésem volt. Lebénult a jobb oldalam, a lábam egy kicsit mozog, de a kezem és karom nem. 2010. decemberben mentem haza, akkor még kicsit tudtam járni. A fiam kórházba adott január elején, hogy vigyázzanak rám, amíg elköltözünk. Többet nem jött értem...Fokozatosan egyre rosszabbul vagyok, már fel sem tudok állni, csak egy tolókocsiban ülök. Súlyos depresszióm van, meghalni szeretnék. Tudok még egyszer járni? Dabason egyáltalán nincs gyógytornász, aki vállalna. Mit csináljak, mihez kezdjek? Köszönöm a tanácsot. Tisztelettel Bohunka Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza agyvérzés és depresszió témában

Kedves Kérdező!

Nagyon nehéz a helyzete. Ilyenkor csask a gondos ápolás és a gyógytorna segit. Plussz az akarat, hogy fel akar állni. Vizsgálat nélkül persze nem tudom, hogy mekkora a baj a fejében. Ha az agyvérzés után tudott járni, akkor kellene további erőfeszitést tenni a javulás irányában. A háziorvostól kérhet a házi betegápolás keretében otthonába kijáró gyógytornászt, de persze egyedül is gyakorlnia kell minden nap azokat a gyakorlatokat, amiket lehet egyedül.

Kérdés: 2012. október 01., 16:57; Megválaszolva: 2012. október 02., 18:08
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás
Mi a teendő?