Melyik szakterületre tartozik a lábszáramban jelentkező, tűszúrások érzetével járó fájdalom.

A bal lábamban tűszúrásokhoz hasonlatos fájdalom jelenkezik - lentről felfelé haladva, amely mozgásra enyhül. Kb két hónapja tapasztaltam először, ülő helyzetben. Azóta a gyakoriság fokozódik - sohasem járás közben. Ennek okán elvégzett röntgen vizsgálat lelete: 1. a gerincről. Az L lordosis fokozódott. Kisizűleti artrosis. A lumbosacralis rés nagy fokban beszűkült. Néhány fokos balra convex L scoliosis. 2. a lábról A tuber calcanein planterisan, dorsalisan egy-egy 10 mm-es exostosis látható. Milyen vizsgálat elvégzése lenne még indokolt, és gyógymasszírozás (gerinc vagy láb) segíthet-e?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza tűszúrás szerű lábfájdalom témában

Tisztelt Érdeklődő!

Látatlanban nem lehet megmondani, és nem is lenne tisztességes a kezelőorvosa előtt, hogy a háta mögött egy ismeretlen orvos tanácsokat osztogat.

A gyógymasszírozás biztos hasznos, bármi okozza is a panaszait.

jobbulást kívánok!

Kérdés: 2012. szeptember 30., 17:48; Megválaszolva: 2012. október 02., 17:42
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás
Mi a teendő?