Tudni fog- e járni?

Tisztelt szekesztőség. Sajnos az a problémám, hogy 24 éves lány vagyok és egyedül gondozok egy agyvérzésen átesett beteget. Májusban kapta az oxigén hiányos strokot.Nagy kiterjedésű az elváltozás és a kisagyat érte . Sajnos 6 órát feküdt a földön, amikor rátaláltam. Jelenleg a bal oldala béna. A karját válltól könyékig tudja mozgatni és már képes szorítani is. A lábát mellkasig fel tudja húzni, de sokszor nem egyenesen, hanem balra dől a lába. Talpon kicsit tudja tartani, de mindig kicsúszik a lába. Sokat tornázunk csak szokszor nem látok javulást. Ebből az állapotból fel lehet gyógyulni: Más ember is ilyen nehezen gyógyul? A választ előre is köszönöm. Katalin

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza felépülés stroke után témában

Tisztelt Érdeklődő!

Igen, mindenki nagyon nehezen gyógyul, és nem mindenki épül fel. Szakképzett gyógytornász, rehabilitációs szakorvos és neurológus ellenőrzése mindenképpen szükséges!

Kérdés: 2012. szeptember 19., 17:44; Megválaszolva: 2012. szeptember 20., 21:32
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Párom stroke-ot kapott
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A párom szept.27.én strokot kapott és kéthétig volt kórházban, 3 hete átvitték őt rehabilitációra a kórházban kapott...
Agydaganat ? Van egyértelmű tünet ?
Főoldal / Orvos válaszol / Fájdalom Agydaganat? Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint egy hónapja küzdök néhány aggasztó tünetettel. Kb 5 hét...
Milyen betegségre utalhat a tünetek?
1 éves kisfiú agykamra tágulat
Üdvözlöm! Kifiam 1 éves le van maradva a mozgás fejlődésben nagyon ezt a diagnózist kaptunk a koponya mr után.Szeretném tudni ez a diagnózis...
Koponya MR+angió vizsgálat eredmény
Tisztelt Doktornő! Több, mint 1 éve tartó enyhe fülzúgás és bizonyos helyzetekben észlelt enyhe egyensúly zavar miatt kértem koponya MR...