Agyrázkódás utáni foltlátás

Tisztelt Dr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy három napja autóbaleset következtében agyrázkódásom lett, és hatalmas púp a fejemen..a CT-n az orvosok nem észleltek semmit.a baleset utáni második nap buszra szálltam és elutaztam szegedre.Érkezésem utáni nap reggel kv-zás közben rosszul lettem és egy színes homályos folt vibrált a szemem előtt, ha csukva volt is, pánikzavar szindrómám ezen tünet alatt ki újúlt.Ilyen utó tünetről sehol sem olvastam, nincs feltüntetve. Agyrázkódás utáni tüneteim csak a fejfájás volt és néhai szédülés csak hajoláskor és az aluszékonyság.Nagyon félek h valami nagyobb problámára utal az a homállyos színes vibráló folt.. Köszönöm mi hamarabbi válaszát! Üdvozlettel Lojek Nóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza agyrázkódás és látászavar témában

Tisztelt érdeklődő!

Aggódni nem kell: három nap elteltével agyrázkódás esetében a beteg rosszabbul szokott lenni. Ez a panasz is belefér a tünetegyűttesbe, az internet azért nem megbízható forrás...

Pihenni kell még 1-2 hétig, ha lehet. HA pihenés mellett sem panaszmentes, vissza kell menni a kezelőorvoshoz/neurológushoz.Pánik szindrómáját próbálja meg racionálisan feloldani: a koponya -CT vérzést kizárt, rosszabbra már nem kell szamítani, meg fog gyógyulni.

Kérdés: 2012. szeptember 08., 16:39; Megválaszolva: 2012. szeptember 10., 23:38
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agydaganat ? Van egyértelmű tünet ?
Főoldal / Orvos válaszol / Fájdalom Agydaganat? Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint egy hónapja küzdök néhány aggasztó tünetettel. Kb 5 hét...
Milyen betegségre utalhat a tünetek?
1 éves kisfiú agykamra tágulat
Üdvözlöm! Kifiam 1 éves le van maradva a mozgás fejlődésben nagyon ezt a diagnózist kaptunk a koponya mr után.Szeretném tudni ez a diagnózis...
Koponya MR+angió vizsgálat eredmény
Tisztelt Doktornő! Több, mint 1 éve tartó enyhe fülzúgás és bizonyos helyzetekben észlelt enyhe egyensúly zavar miatt kértem koponya MR...
Fülzúgás, füldugulás
Tisztelt Doktor úr, 3 hónapja füldugulást érzek a bal fülemben, és cseng a fejem, nagyon zavaró (ha kinyitom a számat "cuppanást" érzek a...