izomsorvadás

érdeklődnék édesanyám kb 2011 januártól izomsorvadásban szenved, nem régen feltaláltak ennek a betegségnek egyik fajtájához a gyógymódot érdeklődnék nincs erre a betegségre valami megoldás sajnos menni nem tud már és a nyelés meg a beszéd is nehezen megy neki mi a javaslata mivel tudnánk segíteni neki lehet e kezelni valamivel érdemes e megvásárolnunk az interneten hirdetett olimpic 200 ősejtserkentő kapszulát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza amyotrophias lateral sclerosis témában

Tisztelt Érdeklődő!

Semmiképpen nem vásároljanak az interneten semmilyen terméket, ez csak átverés! Az izomsorvadásoknak sok fajtája van, többségük nem kezelhető, van néhány, ahol vannak biztató kísérletek, de ez nem az amyothrophias lateralsclerosis!

Átérzem elkeseredésüket, de csak a kezelő neurológusuknak higgyenek, mert sok szélhámos használja ki a hozzátartozók reménytelenségét, kizárólag haszonélvezet céljából. Magyarországon minden olyan kezelés elérhető, amitől javulás várható bárhol a világon. Ez a betegséget viszont jelenleg sehol sem tudják hatékonyan kezelni. Nem szabad elhinni, ha valaki ettől a kapszulától javulást jelez: ez csak átmeneti, úgynevezett placebo-hatás: a hittől van, és nem gyógyít, sajnos.

Kérdés: 2012. augusztus 30., 07:21; Megválaszolva: 2012. szeptember 01., 15:41
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Lázgörcs/epilepszia?
Tisztelt Doktor Úr! Fiamnak egy hete volt a 9.ik lázgörcse (4 éves) . Az elsö 10 hónaposan volt. Mi Magyarországon lakunk, viszont a terápiát még...
Koponya MR vizsgálat
Tisztelt Dr. Fehér Gergely Ezen dokumentum alapján két neurológus és egy kardiológus mondott véleményt . Az egyik neurológus szerint egy mini...
Arc, nyelvhegy, és ajakzsibbadás...
Lehet, hogy nem történt meg minden...