érdeklödés strokkal kapcsolatban.

jonapot érdeklödni szeretnék hogy 2 éve volt stroke om, kerberánt szedtem és most abbahagytam de fáj a fejem és fáradékony is vagyok ez összefüghet e a gyogyszer abba hagyásával.köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza gyógyszerszedés témában

Kedves Kérdező!

Nagy valószinűséggel nem függ össze. Ha azonban ezt a vérhigitót kellett szednie, ezt csak orvosi utasitásra hagyja abba. Nem tudom mi volt az oka a gyógyszer elhagyásnak, lehet hogy ez az ok, pl. szorongás, anyagi okok, stb függenek össze a panaszaival.

Kérdés: 2012. augusztus 15., 19:47; Megválaszolva: 2012. augusztus 21., 18:52
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Koponya MR és MRA vizsgálat...
Ez lehetséges nyelvsorvadás?
Jelezhetnek ezek valami komolyabb...
Lovas baleset után visszamaradt...