egyensúlyzavar

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Apukámnál már több éve napi szinten szédülés és alkalmanként hányás, elesés, fejfájás és általános rosszullét tapasztalható. A Nootropil 1200mg-ot szedi, de tünetei egyre csak rosszabbodnak, most fülgyulladása van jelentős hallás csökkenéssel.Test súlyából az utóbbi időben sokat vesztett.Kérdésem, hogy hová fordulhatnánk azután, hogy már kórházban neurologian, belgyógyászaton, kivizsgálták de állapota egyre romlik.Köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza szédülés témában

Kedves Érdeklödő

Nem tudok többet mondani, mint neurológus és belgyógyász kollégáim, annál is inkább, hogy a kivizsgálás eredményét nem ismerem. Érdemes megfontolni, nem depresszió áll-e a a fogyás mögött, mert akkor lehet még pszichiater segitségét kérni.

Kérdés: 2012. augusztus 13., 23:06; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 10:56
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
A koponya MR vizsgálata
Nolicin mellékhatása
Mri lelet kiértékelése
Látásvesztés, ájulás határáig.