• Fejnyilallás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! Napok óta- de régebb is de különösen most hogy nagyon meleg van görcsös nyilaló fejfájásom van - a fejböröm érzékeny mintha jól elverték volna - azon kivül mindennapos fejzúgásom van /ez már 10 éve/hátul a tarkóm-a fejem lüktet, de mostmár annyira, hogy kezd elviselhetetlen lenni. Magasvérnyomásra szedek gyógyszert- valamint egy pár táplálékkiegészitőt- igy a ligetszépe kapszulát- a guta cola kapszulát valamint a térdemre a joints - first kapszulát mivel ki van kopva- néha a céklatablettát., valamint hosszú távon szedem a savgátlót- mert refluxom is van. A közérzetem ugy kielégitő jó az étvágyam annak ellenére, hogy epekövem is van, meg a pajzsmirigy göb rendszeresen ellenőrzésre járok. A fejfájásom,miatt talán egy kivizsgálás nem ártana? - kérem tanácsát. Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fejfájása, "fejzúgása" hátterében számos betegség állhat. Egy neurológiai vizsgálattal valóban közelebb lehetne jutni a problémától való megszabaduláshoz. Célszerű lenne a vizsgálat előtt rendszeresen ( napi több alkalommal) ellenőrizni a vérnyomását, hiszen panaszaihoz a meleg időben kialakuló esetleges vérnyomásváltozások is hozzájárulhatnak. A neurológiai vizsgálatot követően valószínűleg koponya CT ill. nyaki gerinc röntgen és szemészeti vizsgálatra is szükség lesz.

        Tisztelettel:  Dr. Siró Péter neurológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-15 19:17:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: