Kar zsibbadás

Üdvözlöm! Két és féléve vagyok Raynaud szindrómás! És pár kellemetlen dolog jelentkezett a szervezetemben! De ami számomra új az az hogy zsibbad a felkarom ami lefelé sugárzik az ujjaimba! Nem bírom terhelni sem a karom és több ideig a magasban tartani sem! Pl.: ha mosogatás után a tányérokat a helyére szeretném rakni nehézséget okoz! Vagy pedig mire felöltözöm és le vetkőzöm! Nem bírom lógatni sem így a táskámra akasztom a kezem mintha fel lenne kötve! De megállás nélkül zsibbad és ha pihenek egy párnával támasztok alá! Voltam neurologusnál 1 hónapja ő azt állapította hogy megnyomtam a kezem! Azt javasolta tornáztassam! Nos én szót fogadtam de semmilyen váltózás nem történt! A gyógyszereimet rendszeresen szedem! Sp 54, trental, b-vitamin komplex és astrix! És idő közönként meg figyeltem hogy piros foltok jelennek meg a bal karomon majd el is tűnnek! Nem viszket! Egyszerűen megjelennek majd el tűnnek! Ön szerint mi tévő legyek? Mert számomra ez a kar zsibbadás a gyengeség érzet benne kellemetlen! Köszönöm előre is válaszát: Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza zsibbadás témában

Tisztelt Érdeklődő!

Menjen vissza a neurológusához, hátha tud módosítani a kezelésén. A Raynaud kór nem veszélyes, de kellemetlen, a belgyógyászati klinikák autoimmun szakrendelésein elmélyültebben tudnak foglalkozni ezzel a betegséggel, mint a túlzsúfolt neurológiai szakrendeléseken.

jobbulást kívánok!

Kérdés: 2012. június 27., 15:12; Megválaszolva: 2012. június 28., 16:02
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agy mri angio nativ es kontrasztos...
Koponya MR és MRA vizsgálat...
Ez lehetséges nyelvsorvadás?
Jelezhetnek ezek valami komolyabb...