Bal kéz bizsergés

Tiszteletem Azt szeretném kérdezni, hogy normális e, ha a bal kezem, tenyerem és ujjaim bizseregnek? De nem múlik el a bizsergés.Érzem a kis újj, a gyűrüs újj és a mutató újjaimban is.Nem mondanám, hogy erős érzés, de nyomásra, tapintásra bizsereg. Más egyébb tünetem nincs, remélhetőleg nem is lesz. Kérném szives válaszukat.Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza zsibbadás témában

Tisztelt Érdeklődő!

Panaszait valószínűleg az okozza, hogy vagy a számítógép melletti munka, vagy egyéb miatt kissé megnyomódik az egyik idegszál.

Ez nem veszélyes betegség, de érdemes utánanézni, hogy hogyan használja úgy az egeret/klaviatúrát, hogy a panasza nem zavarja még jobban az életét.

Panaszmentességet kívánok!

Kérdés: 2012. június 27., 12:08; Megválaszolva: 2012. június 28., 15:47
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Koponya MR vizsgálat eredménye
Szükséges CT vizsgálat?
Koponya MRI
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...