meg gyógyul az arcidegbénulásom?

Nekem egy középfülgyulladásom volt januárban amit antibiotikummal kezeltek és "elmúlt".majd február elején erős fejgörcseim voltak, hánytam, szüntelen lázam volt.megműtöttek, radikalis fülműtétet hajtottak végre.a zárójelentésemben az áll diagnózisnak: IDÜLT MASTOIDITIS, LABYRINTHITIS.amikor műtét után felébredtem jobb oldali arcidegbénulás jött létre (jobb fülem műtötték) . Medrol nevű gyógyszert szedtem ojan másfél hónapig, valamint Milgamma-t, és50 fizikoterápiára jártam el ingeráram kezelésre a papiron GUILLAIN-BARRÉ SYNDROMA szerepel. most egy hónapja nem szedek már gyógyszert, nem járok fizikoterápiára sem (orvosi utasitásra) .most 4. hónapja áll fennt ez a bénulás és kis javulást sem látok nem mozdul a szemöldököm kicsit sem, szemem még mindig nem záródik.hallásvizsgálat kimutatása szerint teljes hallásvesztésem van jobb oldalon.ön szerint van esélyem hogy meg gyógyul az arcom? és tudna valamijen vizsgálatot amivel kiderithetem az esélyeimet? annyira félek...: ((

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza idegbénulás témában

Kedves Érdeklődő!

Nagyon sajnálom azért a betegségért, amit át kellett vészelnie, akár Guillain-Barre volt, akár nem, és teljesen megértem a félelmeit... Nos, a nehezén túl van.Sajnos nincs olyan vizsgálat, amivel kiderítheti gyógyulási esélyeit, de nagy esélye van a spontán gyógyulásra, amire rá lehet azért segíteni a milgamma további szedésével, ez ártani biztosan nem árt. A fizikoterápia és a Medrol szedésének szükségességét neurológusa tudja pontosan megítélni. Van olyan fül-orr -gégész és neurológus, aki esküszik a keringésjavító infúziók /gyógyszerek hatékonyságában, különösen halláscsökkenésnél érdemes megpróbálni, ha van rá mód.

Gyógyulást!

Kérdés: 2012. június 12., 14:07; Megválaszolva: 2012. június 13., 23:49
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás