Zsibbad a jobb lábam és fáj a derekam

Tisztelt doktor úr/nő Érdeklődni szeretnék a lentebb felsorolt tünetek alapján mit tegyek magától el fog múlni vagy szedjek valamilyen gyógyszert kb 3 hetéig derékfájással kínlódtam ami napközben mozgás közben javult. kb egy hete "beállt" a derekam a gyógyszer szedés hatására sikeresen elmúlt a derék fájásom kb 1 24 órája lassan fokozódik a Jobb láb zsibbadása (azt azért tudatni akarom hogy mielőtt el kezdett zsibbadni előtte lent a derekamnál 1 ponton jobb oldalt egy enyhe alig észre vehető nyomást fájdalmat éreztem ami másnapra elmúlt) azon belül is inkább a nagy lábujj környéke ott még nem tartok h akadályozna a menésbe vagy "érzéketlen lenne" és még alig "észrevehetően zsibbad alapból nyáron is párszor már előfordult (régebben) hogy 30 fokban nyáron is zoknit kelet húznom mert annyira fázott a lábam és a két lábam közül feltűnően hidegebb a jobb Köszönöm a válaszukat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza zsibbadás témában

Tisztelt Érdeklődő!

Panaszait ki kell vizsgálni, mert tudni kell, mi áll mögöttük. Forduljon háziorvosához, addig szedjen B1 vitamin tartalmú készítményt.

Panaszmentességet kívánok!

Kérdés: 2012. május 20., 17:09; Megválaszolva: 2012. május 22., 23:25
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Koponya MRI
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése