kétségbeesett

Tisztelt Professzor Úr! Több éve vannak fejfájás, szédüléses panaszaim. Volt több balesetem is, ami agyrázkódással járt (eszméletvesztéses) , többször megütöttem a fejemet. Közel két éve egy mikrobusz hátsó ajtaja esett a fejemre, azóta vannak eddig nem tapasztalt tüneteim: erősebb és gyakoribb, nem szűnő fejfájások, szédülés, gyengeség. 5 nappal ezelőtt orvosi ügyeleten jártam erős mellkasi panasszal, ahol nagyon megnyomkodták a nyagcsigolyákat, ami egyébként is fáj régóta. Ezután jelentkezett leírhatatlan rosszullét, szédülés, erős hányinger, öklendezéssel. Ezután a sürgősségi osztályra kerültem, ahol kaptam egy nootropil infusiót B6 vit-al, Seduxennel. Elküldtek fül-orr-gégészetre, ahol felirták a Betaserc-et és a Memorilt. Egyébként a Betasercet szedem régebben és a Divascant, ezenkívül Rivotrilt, Nexiumot. Sajnos azóta nem szűnik a szédülés és hányinger. Máskor is volt erősebb szédüléses rosszullét, de 1-2 napon belül rendeződött. Nagyon meg vagyok rémülve, hogy mi lehet ez az állandó szédülés és iszonyú hányinger. Ilyenkor az ember a legrosszabbra gondol. Tudom, hogy javasolt elmennem ideg szakrendelőbe, de már ott ugy fogadnak, hogy már megint itt van? Kb. 2-3 éve készült MR vizsgálat, ugyhogy nem is remélhetem, hogy most ujra kiirnák, pedig engem most csak ez nyugtatna meg, mivel a nyakamat sem tudom rendesen mozgatni azóta, hogy erősen megnyomkodták. Kérdésem az lenne, hogy a 2-3 éve készült MR vizsgálat óta lehet-e elváltozás (néhány laesiot irt le, amivel azt mondták, hogy nem kell foglalkozni) Tudom, hogy buta a kérdés, de már nagyon ki vagyok és nem tudom hová forduljak. Egyáltalán mi lehet ez, mert eddig nemigen kaptam rá választ, igy pedig nem lehet élni, mivel csak kapaszkodva járkálok. Kétségbeesésemben irtam Önnek. Nagyon szeretném, ha valamilyen módon segítene, akár megengedné, hogy megkeressem. Oasvastam sok orvos-választ és általában azt irják, hogy keressen szakorvost, de én már voltam eredménytelenül. Köszönettel és Tisztelettel: Mária

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza szédülés témában

Tisztelt Édeklődő!

A nyaki gerinc megnyomására újabb laesiok-k az MR-n nem alakulnak ki. Panaszait okozhatja nyaki gerinc rendellenesség, de én úgy gondolom, kifejezett szorongás és hangulatzavar miatt van ennyire kétségbe esve. Agydaganata biztos nincs, a többi szédülést okozó probléma nem indokolja, hogy csak kapaszkodva járjon, ez inkább a félalmai miatt van.

Azt tanácsolom, keressen fel egy pszichiátert (nem beutalóköteles) , ö biztosan tud segíteni.

Kérdés: 2012. május 08., 12:05; Megválaszolva: 2012. május 09., 21:59
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás