A két gyógyszer együtt szedhető-e?

A feleségem (67.Éves) MEMORIL gyógyszert szed, de egyátalán nem használt, panaszai nem szüntek.. A fej zugása nem csökkent. Ajánlották, hogy szedjen BILOBIL FORTE-t Kérdésem az, hogy együtt a kettő gyógyszer szedhető-e? Tisztelettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza neurológia témában

Kedves Kérdező!

A két szernek hasonló a hatása. A fejzúgás oka általában agyi kisereket érintő érelmeszesedés. Erre Nootropilos infúziós kúrát szoktak adni, ami kiváltja a gyógyszereket. Ennek útját kérdezze meg a háziorvosától. A panasz nagyon nehezen csökkenthető, de neurológiai vizsgálattal egyéb betegségek kiszűrhetők.

Kérdés: 2012. április 27., 13:35; Megválaszolva: 2012. május 01., 21:02
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Várható-e javulás...
Agydaganat?
Lelet értékelése