Fáradékonyság

Kedves Doktornő/Úr! Nekem olyan problémám lenne, hogy most mentem vissza dolgozni Gyes-ről. Előtte is meg volt már betegségem de nem igazán okozott panaszt. Tudtam mellette dolgozni aktívan. A szülés után romlott az állapotom (számbeli és méretbeli progressziót mutattak a koponya MR felvételei) . Azóta eltelt 3 év és most kezdtem a munkát lassan egy fél éve és nem igazán bírom. Sokat felejtek hamar elfáradok nem tudok koncentrálni és ezáltal sokat tévesztek. Szeretném kérdezni mit tegyek? Válaszát nagyon várom. Előre is köszönöm:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza sclerosis multiplex témában

Tisztelt Érdeklődő!

Az Ön neurológusa ismeri a legjobban az ön állapotát, kezelését, prongnózisát, hasznos tanácsot tőle kérhet.

Nem biztatom Önt, hogy próbálja meg a rokkantsági bizottságot, mivel jelenleg éppen drasztikusan lecsökkentik a rokkantuk ellátását, egyébként is nagyon alacsony ellátást kapna, és ottnon is ugyanugy rosszabbodna az állapota. Inkább probáljon, ha tud, könnyített munkát kérni, valamint vitaminokat szedni, és maradjon na munka világában mindaddig, ameddig van munkája.

Jelenleg igéretes vizsgálatok folynak az SM kezeléséről, tartson ki!

Kérdés: 2012. április 24., 17:47; Megválaszolva: 2012. április 26., 22:51
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Koponya MR vizsgálat eredménye
Szükséges CT vizsgálat?
Koponya MRI
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...