• Lábremegés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó Napot! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy kb.1 hónapja lábfájásom volt amit lábremegés követett ha megyek le a lépcsőn és fekve mikor felemelem a lábam akkor remeg.Jártam neurologusnál aki beutalt Pestre a Klinikára vizsgálatok céljából.készítetek ekg-t, szívuh-t és szemészetre küldtek mert kettős látásom is van.a szemész szerint az izomgyengeségtől romlik a látásom.egyéb vizsgálatok nem voltak.és azt szeretném kérdezni h Őn szerint mi lehet a probléma a lábammal?! vag hogy hova fordulhatok további vizsgálatok céljából?!

        Dr. Kerekes Éva válasza a izomgyengeség témában

        Tisztelt Érdeklődő! Látatlanban nem lehet megmondani, mia probléma a lábával. Ha valóban izomgyengesége van, akkor a neurológus valószinüleg elmonta az okokat, a diagnózist és a prognózist. Ha nem értette, beszélje meg a háziorvosával a leleteit. Ha ez sem segít, menjen vissza a neurológushoz, és kérje meg, hogy tájékoztassa újra. Segítséget csak az Önt személyesen vizsgáló neurológustól remélhet! Sok sikert hozzá!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2012. április 14., 15:44; Megválaszolva: 2012. április 18., 16:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: