Milgamma használat

Gerincsérv műtétem volt 1995-ben, hasi "Y" aorta műtétem (2003) következtében sérültek a combhajlati idegek. Mindkét műtét után fájnak az idegeim a derekamban és a lábaimban.Ilyen jellegű idegfájdalmak esetén is alkalmazható a Milgamma?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza idegfájdalom témában

Kedves Kérdező!

A Milgamma egy vitaminkészítmény, ami ártani biztosan enm fog. Amennyiben az idegszálak megsérültek, akkor nem fognak megszűnni a panaszai, de ha más probléma okozza a tüneteit (vérellátási zavar, ideghüvely sérülés) , akkor van esély arra, hogy enyhüljenek a fájdalmai.

Kérdés: 2012. április 13., 14:46; Megválaszolva: 2012. április 17., 22:31
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Erős szúró, égő, bizsergő...
Várható-e javulás...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás