• Milgamma használat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Gerincsérv műtétem volt 1995-ben, hasi "Y" aorta műtétem (2003) következtében sérültek a combhajlati idegek. Mindkét műtét után fájnak az idegeim a derekamban és a lábaimban.Ilyen jellegű idegfájdalmak esetén is alkalmazható a Milgamma?

        Dr. Veress Dóra válasza a idegfájdalom témában

        Kedves Kérdező! A Milgamma egy vitaminkészítmény, ami ártani biztosan enm fog. Amennyiben az idegszálak megsérültek, akkor nem fognak megszűnni a panaszai, de ha más probléma okozza a tüneteit (vérellátási zavar, ideghüvely sérülés), akkor van esély arra, hogy enyhüljenek a fájdalmai.


        Kérdés: 2012. április 13., 14:46; Megválaszolva: 2012. április 17., 22:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: