• Fokozott nyáltermelés / Neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Ur! A problémám az hogy már 2 éve nagyon sok a nyálam, már a beszédben is zavar. A nyelvem alatti nyálmirigyből szinte folyamatosan (spriccel) elő. Két éve szinte egy hónap alatt kezdte el ezt az egészet. Már 1 éve is irtam önöknek és azt tanácsolták hogy sportoljak. Azóta folyamatosan sportolok napi 1-1.5 órát de semmit nem ér. Régen csak akkor éreztem ilyet mikor citromot ettem... most ez az alap. Tanácsukat kérem

        Dr. Kerekes Éva válasza a fokozott nyáltermelés témában

        Tisztelt Érdeklődő! Látatlanban nem lehet megmondani, mi lehet az oka, ha nem volt még kivizsgálása, akkor elsősorban belgyógyászati vizsgálatot javasolok. Remélem, rendeződik az állapota.


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2012. április 12., 21:26; Megválaszolva: 2012. április 15., 20:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: