• Neuropathia gyógyítható?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt Dr. Úr! Kérdésem az lenne, hogy a Neuropathia gyógyítható-e, valamint, a szúrós, hasító fájdalom és a nagyon gyakori különleges zsibbadás megszüntethető-e illetve milyen rosszabodás várható. Jelenleg negyedévente Nootropilos infúzió Millgamma injekció, valamint B6 és Forsav van előírva illetve az eddig szedett gyógyszerek, valamint három féle kenőcs és fáslizás., melyet a Debreceni Klinikán Dr Csiki Tanár ÚR írt elő. Megállapítottak még belső érfal gyulladást. Kérdésem az lenne, hogy gyógyítható-e ez a betegség, vagy rosszabbodás esetén mi várható? Tisztelettel Szakács Tiborné

        Dr. Kerekes Éva válasza a neurológia témában

        Tisztelt Érdeklődő! Sajnos látatlanban természetesen nem lehet semmi hasznos tanácsot adni. Maga a neuropathia tüneteinek enyhitésére vannak még más gyógyszerek is, de hogy az Ön esetében mi segíthet még, azt csak a kezelőorvosa tudja pontosan megmondani. jobbulást kívánok!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2012. március 31., 08:35; Megválaszolva: 2012. április 03., 18:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: