• Szédülés: nem merek elindulni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm, Érdeklődnék hogy kb 2 napja ha 10-20 percet sétálok elkezd a balkezem zsibbadni hányingerem lessz és bal oldalt a melkhasom elkezd szúrni valamint nagyon szédülök és azt érzem hogy mindjárt össze esek. naponta regel iszom egy kávét. már a boltik se nagyon merek el menni mert félek hogy elájulok. mitől lehet ez? semmilyen gyogyszert nem szedek és nincs semmi betegségem. köszönöm válaszukat. Molnár Tamás

        Dr. Kerekes Éva válasza a szédülés témában

        Tisztelt kérdező! Forduljon sürgősen háziorvosához, mert panaszai mögött állhat olyan probléma, ami azonnali kivizsgálást és kezelést igényel.Ne késlekedjen!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 20., 14:26; Megválaszolva: 2012. március 22., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: