• Agykamra tágulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Nemsokkal ezelőtt egy elég kicsi elváltozást találtak az agykamrában. Agykamra tágulatot írtak a leletre. A fejemmel kapcsolatban sosem szokott fájni minden rendben van ebből a szempontból. A kérdésem az lenne hogy így felszállhatok e repülőre? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Kerekes Éva válasza a neurológia témában

        Tisztelt Érdeklődő! Természetesen repülhet.Nem tudom, hogy miért volt CT vagy Mr vizsgálata, de ez az elváltozás valószinüleg veleszületetten alakult ki és nem romlik, mert egyébként nem lenne panaszmentes.


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2012. március 18., 22:45; Megválaszolva: 2012. március 22., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: