• hirtelen eszméletvesztéssel járó összeesés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        November hónapban többszöri eszmélet vesztéses összeesésem volt. Sok helyen megütöttem magam. Lakásben történt a dolog. Az utolsónál itt volt a menyem és akkor ülve vesztettem el az eszméletemet. Nekem a koleszterin szintem 6.1, November 8-22-ig voltam a Jahn Ferenc korház belosztályán. Emlékezet kiesésem van, ezekre a dolgokraq, pl a korházba kerülésem a felvételi vizsgálatokra egyáltalán nem emléksze, sőt az azt megelőző időszakokra sem kb. augusztus óta. Most is van rövid távu emlékezet kiesés esetenként. Kérdés fog e ez változni? Engem meglehetősen zavar. A férjem 83 éves demens beteg sajnos. A sztressz nagyon hat rám, amiben bőven van részem. Segítség nincs, a fiamék nem velünk laknak.

        Dr. Kerekes Éva válasza a neurológia témában

        Tisztelt Érdeklődő! Sajnos látatlanban nem tudom megmondani, mi az oka a tudatzavaroknak, sok oka lehet, nem csak neurológiai, a prognózis pedig a dignózistól függ. Vannak jól gyógyítható tudatzavarok, és vannak kevésbé. Kérje meg a háziorvosát, hogy tájékoztassa Önt a zárójelentése alapján, hogy mire számíthatnak!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 14., 09:06; Megválaszolva: 2012. március 19., 22:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: