• zsibbadás lehetséges okai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy hónapja kezdődött a jobb karom erős fájdalma-vállcsontom karom, kisebb hajoláskor iszonyatos fájást éreztem, ami később zsibbadásba ment át végig a karomon a nagy újjamig bezárólag.Először Movalis injekciót kaptam ami nem segített. Majd Sirdalud, és Xefo gyógyszereket. A fájdalom csökkent de a zsibbadás azóta is fenn áll.Jelenleg kezelésre járok-Masszás, Tangen.masszásra.3-rom alkalommal voltam de még nem tapasztalok javulást.Kérem tanácsát előre is köszönöm!

        Dr. Kerekes Éva válasza a zsibbadás témában

        Tisztelt Érdeklődő! Bár pontosan írta le panaszait, látatlanban mégsem tudok segíteni. A fájdalmat és a zsibbadást általában ugyanaz az eltérés okozza, lehet porckorngsérv, vagy izületi probléma, vagy idegbecsipődés egy megduzzadt izom területén. Az, hogy a fájdalom csökkent, jó jel, remélhetően a zsibbadás is csökenni fog. Az egy hónap nem szokatlan ilyen panaszok esetében. Segíteni viszont csak a kezelőorvosa, reumatológus vagy neurológus tud. Gyógyulást kívánok!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 07., 04:48; Megválaszolva: 2012. március 09., 00:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: