• Saját vérinjekció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kaphatok saját vérinjekciót 6 éve diagnosztizált Sclerosis Multiplex betegként, és hol. Akupunkturával kezeltetem magam.Vitaminokat szedek. Köszönöm válaszukat.

        Dr. Kerekes Éva válasza a sclerosis multiplex témában

        Kedves Érdeklődő! A neurológiai szakma ezeknek a módszereknek a hatékonyságát szklerózis multiplexben nem tartja bizonyítottnak. Ha Ön mégis hisz bennük, akkor tájékozódjon attól az (remélhetőleg képzett) orvostól, aki a kezeléseket végzi. A döntésnél pedig vegye figyelembe, hogy nem kizárt, hogy az anyagi haszon, és nem a szilárd meggyőződés vezérli az adott "gyógyítót".


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 06., 08:53; Megválaszolva: 2012. március 09., 00:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tiszta orrok, nyugodt napok