• Kéz zsibbadása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Web Doktor! Az utóbbi időben tapasztalok olyan jelenséget, hogy a bal kezem ujjai sokkal lassabban mozognak mint a jobb kezemen. Többször érzek bizsergést a bal kezem ujjain és alkaromon. Beszéd közben a számon is érzékelek némi változást - a bal oldal merevebb marad-. Vérnyomásommal korábban nem voltak problémáim csak az utóbbi időben kezd ingadozó lenni. Igaz a menopauza tünetei is most kezdenek nálam jelentkezni - hőhullám, feszültség- Gyógyszert nem szedek csak vitaminokat. Vérképem a koleszterin kivételével minden jó. A koleszterin értékem 6.6 A kezem problémája viszont izgat, Ön szerint forduljak orvoshoz. Köszönettel Szatmári Edit

        Dr. Kerekes Éva válasza a zsibbadás témában

        Tisztelt Érdeklődő! Ezeket a tüneteket nem lehet a változás korával magyarázni, feltétlenül azonnal forduljon háziorvosához, aki valószinüleg szakorvoshoz fogja beutalni. Remélem, a kivizsgálás során nem derülnek ki nagyobb problémák, de valószinüleg a koleszerin értékeket is csökkenteni kell. dr, Kerekes Éva neurológus és gyermeneurológus, Kisvárda


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 29., 14:53; Megválaszolva: 2012. március 03., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: