Érdeklődés!

A kétfajta gyógyszer beszedése után javulást érzek! Bizsergő érzésem van, nem zsibbad annyira a kisújjam! Az lenne a kérdésem, hogy mi a megoldása, hogy helyrejöjjön az újjam műtét nélkül? inyekciókúrára vagy gyógyszerre gondolnék! üdvözlettel:Kanalovics Péter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza a neurológia témában

Kedves Kérdező! A kevés adatból, ami rendelkezésemre áll, könyöktáji alagút szindrómára gyanitok. Ilyenkor jó hatású lehet ebbe a régióba beadott helyi injekcio. Leghatásosabb a szteroid tartalmú gyógyszer ebben az esetben. Ennek adását gátolhatja, ha belgyógyászati betegsége is van (magasvérnyomás, cukorbetegség). Fizikotherápiás kezelés is hatásos lehet. Forduljon neurológus orvoshoz.

Kérdés: 2012. február 25., 18:10; Megválaszolva: 2012. február 28., 19:29
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Bfs?
Szédülés MRI lelet
fejfájás
fej felszínének fájdalma
Aneurysma gyanú