• combzsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr Kerekes Éva! Köszönöm a válaszát, a túlsúly nem áll fenn nálam, mert 175 cm és 60 kg vagyok. A munkához kompressziós harisnya segítség lehet? Milyen veszélyes betegségek okozhatják a lábdagadást? Köszönöm Magyar Renáta Előzmény:űhttps://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/neurologia/105331

        Dr. Kerekes Éva válasza a zsibbadás témában

        Tisztelt Renáta! Ki kell zárni a mélyvénás trombózist és a szívelégtelenséget. a kompressziós harisnya sokat segit, ha felületes (és nem mélyvénás) vénás elágtelenség okozza a lábduzzanatot és a panaszolt érzéskiesést is. De ezt csak az orvosi kivizsgálást követően lehet kimondani, mindenképpen kérjen segítséget háziorvosától, vagy forduljon olyan magánklinikára, ahol alsóvégtagi erek ultrahang vizsgálatára van lehetőség, vagy érsebész, vagy belgyógyászt rendel. Remélem, hogy mindezen betegségek kizárásra kerülnek!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 22., 15:55; Megválaszolva: 2012. február 24., 16:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        A nyaki lordosis elsimult. CV.-VII. a csigolyák peremei megnyúltak, itt a zárólemezek enyhén megnyúltak CII.-III. korong centrálisan enyhén elődomborodik CIV.-V. korong ellapult,körkörösen mérs.fokban előboltosulnak.Döntően meszes...
        Tisztelt Doktornő! Panaszom 2018 novemberében kezdődött bal oldali fülzúgással, ami azóta állandósult. Ehhez 2019 márciusában szédülés és járásbizonytalanság társult, ami az elmúlt hetekben súlyosbodott. Illetve tarkótáji lökést...