• gyermek kézélének szúrása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gyermekem amikor mindkét vállát felhúzza, megemeli, kezei éle végig - a kisujjtól a csuklóig - apró tűszúrásokat érez, minden alkalommal. Azt szeretném megtudni, hogy ez mire utalhat, ne foglalkozzak vele, vagy érdemes megnézetni szakemberrel?

        Dr. Kerekes Éva válasza a érzészavar témában

        Tisztelt Érdeklődő! Nagyobb baj nem lehet, de elképzelhető, hogy nyaki borda okozza a panaszait ( egy plusz bordacsökevény az alsó nyaki csigolyán).Ha nagyon komoly panaszokat okoz (pl nyomja a nyaki ereket, és ez eszméletvesztést okoz), akkor néha lefürészelik. Nem muszáj kivizsgáltatni, ha csak ennyi a panasza, mert a kivizsgálást követően sem lesz jobb, és enyhe panaszoknál még nem indokolt a műtét. Üdvöztettel:


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 21., 17:09; Megválaszolva: 2012. február 22., 17:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: