Kézzsibbadás..

Tisztelt Doktornő! Magas volt a vérnyomásom, ezért nem végezhették el a csípőműtétemet. A vérnyomásra adott 4 gyógyszer viszont előhozta a kézzsibbadást, ugyanis "alagútszindrómával" már injekcióztak egyszer és akkor 3 évig nem zsibbadtak a kezeim. Azelőtt Accuzidot szedtem, amit fulladás miatt cserélt le az orvos. -Mivel nehéz bejutni fizikóterápiás szakrendelésre (több hónap), azt szeretném kérdezni, altatásnál felburíthatja-e a keringést a kézzsibbadás, vagy nem befolyásolja? Kérem mielöbbi válaszát ezzel kapcsolatban! Köszönettel: Katalina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza a zsibbadás témában

Kedves Kérdező! A kézzsibbadása nem befolyásolja az altatást. A magas vérnyomás viszont problémát okozhat altatás esetén. Amennyiben gyógyszerekkel beállították a vérnyomását, és az altató orvos úgy ítéli meg, altatható. A kézzsibbadás miatt, keressen fel neurológiai szakrendelőt.

Kérdés: 2012. február 19., 18:00; Megválaszolva: 2012. február 23., 01:18
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Bfs?
Szédülés MRI lelet
fejfájás
fej felszínének fájdalma
Aneurysma gyanú