• mi lehet ez, hova menjek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Nekem egy olyan problémám lenne, h jó pár ideje, bizsergő érzést érzek a lapockám alatt és a gerincem mellet egy pontban, nem tudom mitől lehet vagy mi lehet ez, és hova kell menni ezzel a problémával:/ Köszönöm szépen a válaszát és segítségét!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bizsergés témában

        Kedves Kérdező! A bizsergés lehet egy érzőideg nyomása miatt, keringési zavara miatt például, érdemes a panasszal neurológust felkeresnie. Addig is szedjen B-komplex vitamint.


        Kérdés: 2012. február 18., 09:30; Megválaszolva: 2012. február 20., 15:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: