• hernyómozgás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Szakértő! Kislányom 11 hónapos, kb. 7 hónapos kora óta úgynevezett hernyó mozgást végez, felhúzza a kis lábait, begömbölyíti a hátát majd kiengedi és ismét felhúzza, így hintáztatja magát. Ma már feláll, négykézláb mászik, de gyakran így négykézláb is csinálja ezt a furcsa hernyószerű mozgást, eleinte csak ritkán csinálta, de ma már egyre sűrűbben, ha felveszem megsimogatom akkor befejezi, de ha a férjem veszi fel az Ő kezében tovább folytatja. A kedve jó nem sír ilyenkor általában és ha megnyugtatom tovább folytatja a játékot, de egy idő után mindig elő jön ez a hernyó mozgás. Normális ez a mozgás, vagy érdemes lenne valakivel kivizsgáltatni.

        Dr. Kerekes Éva válasza a gyermek mozgása témában

        Kedves szülő! Nekem a leírás alapján úgy tűnik, ez nem kóros jelenség. Ha a kislánya négykézláb közlekedik, baj nem lehet. Remélem, hamarosan el fog indulni, és akkor Önt is megnyugtagja. Boldog és felhőtlen éeveket kívánok Önöknek!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 07., 17:55; Megválaszolva: 2012. február 09., 16:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés